maanantai 7. marraskuuta 2011

Unelmointia

Olen tässä jo jonkinaikaa pohtinut lähtöä pohjoiseen. Niin kylmään, ja kauniiseen. Kesiin yöttömiin, ja värikkäisiin syksyihin. Tunnen hyvin mielenkiintoista vetovoimaa pohjoiseen, mikäköhän siinä on? Kenties se kiireettömyys, ystävälliset ihmiset vai halvat vuokrat? Jokin siinä on.

Kun kouluni olen käynyt, olisin ensi kesänä vapaa kuin taivaan lintu. Vapaa maistamaan toisenlaista elämää, toisenlaisessa ympäristössä. Täällä helsingissä pröystäillään kaupunkilaisuudella ja hyvillä kulkuyhteyksillä. Mutta tuonnenpana voi sanoa että on sitä luontoa, ja miksikäs sitä edes koko ajan tarvisi jonnekkin mennä? Ja jos nyt kauppaan tarvii päästä, niin jalkaa toisen eteen. Ja saattaisi myös huomata kuinka vyötärö jostain kumman syystä on alkanut kaventua. Onhan minulla kuitenkin jalat, joten miksi en käyttäisi niitä. Tai vaikkapa pyörää?

Tietysti jokaisessa paikassa on myös huonot puolensa, mutta kokemus sekin. Kaamos aika ( voi täyttää asunnoin kynttilöillä), Lukuisat lentävät pörräävät öttiäiset ( PAKKO SINNE SOILLE MENNÄ?? ) Yöttömät kesät ( voiko siitä edes valittaa? :D  ja verhoja saa kaupasta)

Kirjoitanpi myöhemmin aiheesta lisää :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti