lauantai 9. heinäkuuta 2011

Hengähdys

Huomasin tässä netissä selaillessani, melkein pidättäväni hengitystä. Selailin sivuja ja luin juttuja. Mielessä kuitenkin pyöri ajatus "mene keittiöön syömään ja ota akkari mukaan". Mutta toisaalla mieleni syövereissä "oota, luen vielä tän, ja ton ja sit..". Miten koukuttavaa netin käyttö voikin olla, että oikea elämä ja oikeat tarpeet jäävät toissijaisiksi.

Muistan aikoinaan kun kävin paikassa nimeltä habbo hotel. Saatoin viettää siellä suurimman osan päivästäni, ja myös yöstäni. Pelottavaa näin jälkeenpäin ajateltuna. Mutta miettikää nyt, mitä tapahtuu jos yksi "peli" (vai miksi sitä nyt sanotaan) voi saada noin addiktoituneeksi. Mihin maailma on menossa? Tai pikemminkin, mihin suuntaan minä olin menossa? Kulutin myös rahaa paljon tuohon kyseiseen nettimaailmaan, joka oli silloinen elämäni.

Olisi pelottavaa olla vielä nykyisin johonkin noin riippuvainen, tai ehkäpä olenkin mutten vain huomaa sitä. Saatan taas selitellä sillä että nyt kirjotan niin en voi syödä. Mutta täällä kun luin eri blogeja sun muuta niin etsin inspiraatiota kirjoittaa tänne. Ja se toimii! Mutta tosiaan, kiehtoisi kovasti ajatus olla viikko täysin ilman konetta, mitäköhän siitäkin seuraisi? Luultavasti ei yhtään mitään. Mutta toisaalta, tuli sellainen olo että tekisi mieli koittaa. Ihan vain viikko. Mutta samantien tuli ajatus että mitä turhia todistella itselleni, pystyn siihen kuitenkin. Vai pystynkö? Jään odottamaan vastausta tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti