lauantai 9. heinäkuuta 2011

Ilmiö

Olen tässä välillä pohdiskellut tätä bloggaus ilmiötä. Hyvin monet nykyään pitävät omaa blogia, omasta elämästään. Eli  omia "elämänkertoja" on enemmän kuin koskaan ennen. Olisi kiehtovaa tietää mistä tälläinen on saanut alkunsa. Mieleeni pyörähtää ajatus siitä, että ihmiset haluavat kokevansa juuri oman elämänsä tärkeäksi ja kiinnostavaks? Mutta eihän siinnä toisaalta mitään pahaa ole.

Onhan se kiinnostavaa että ihmiset kokevat juuri sinun elämäsi kiinnostavaksi. Jotain oikeasti kiinnostaa mitä söit aamupalaksi, missä kävit ja mitä teit. Kenties uudet vaatteet, niistäkin tahdotaan ehdottomasti kuvat. Oma elämä on yhtä äkkiä kaikkien käsillä. Melkeinpä kuka tahansa voi kurkistaa elämääsi ja nähdä mitä se pitää sisällään.

Joskus kauhisteltiin netissä sitä että jokuhan saattaa tunnistaa sinut ja tietää nimesi ynnämuuta. Nykyään sitä oikein paistatellaan että tässä on  minun elämäni, ja minun huoneeni. Katsokaa, sain uuden puhelimen! Kertooko nykyään kukaan enää oikeille ystävilleen mitä itselleen kuuluu. Helppohan se on sanoa "katso mun blogista" . Elämä on kadonnut nettiin, kirjaimellisesti. Ja olen tullut siihen lopputulokseen, että odotan vain päivää jolloin joku hyväksi käyttää tätä avoimuutta, ja sitten kenelläkään ei ole enää blogia, vai onko?

2 kommenttia:

  1. Nappasit mut lukijakses jo heti ensimmäisen tekstin kohdalla, jonka olen sinulta koskaan lukenut

    VastaaPoista